Кошик
434 відгуків
+380 (50) 395-37-32
+380 (48) 792-37-32
Твій Ніж - Інтернет-магазин правильних ножів
Кошик
-10%

Ніж янагіба Sakai Yoshiharu Deba Shirogami 165 мм

6 672 ₴

6 005 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 1127
clockВідправка з 24 травня 2025
Ніж янагіба Sakai Yoshiharu Deba Shirogami 165 мм
Ніж янагіба Sakai Yoshiharu Deba Shirogami 165 ммПід замовлення
6 672 ₴6 005 ₴
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

  Ніж кухонний японський деба для риби та курки

   Deba — цей той ніж, який обов'язково має бути правильним, інакше в ньому немає жодного сенсу. На ринку є багато ножів, які називаються "деба" і за формою схожих, але не мають до дебея жодного відношення. Спочатку розберемося, для чого потрібен ніж деба, а потім перейдемо до його характеристик.

    Деба потрібен для оброблення риби та птиці. основне завдання деби розрубати кістки та хрящі. Навіть точніше буде сказати не розрубувати, а продавлювати, тому що деба — це не кухарський топочок, хоча незначні рубальні дії ним можна. Також дебу можна використовувати і як ніж для суші та сашимі, але все ж для цих цілей зручніше використовувати янагину. З призначення ножа деба витікають і основні вимоги до цього ножа.

    Сталь. Сталь клинка має бути тільки високовуглецева або в деяких випадках високовуглецева неіржавка і обов'язково кована. Жодних порошкових сталей! Цей ніж призначений для твердих частин, тому має бути максимально в'язким і мінімально крихким. У ножа Sakai Yoshiharu використовується сталь Широгами — це ідеальний варіант для ножа деба. Однак, потрібно пам'ятати, щоета сталь іржавіє і за нею потрібен догляд.

    Обух. Обов'язковою умовою для деби є товстий обух, не менш ніж 5 мм, і чим більше — тим краще. У ножа Sakai Yoshiharu обух 8 мм — це чудовий оптимальний варіант. Товстий обух дає змогу комфортно впертися долонею для перерізання кісток і хрящів. Плюс це додає до ваги ножа, що теж полегшує роботу.

   Заточення. Ніж деба має одностороннє стамеску, що підвищує його ефективність за товстого обуху. Також таке заточення дає змогу використовувати ніж deba як янагин для приготування суші та сашимі.

     Загалом Sakai Yoshiharu Deba — це практично ідеальний варіант і за якістю, і за технологією, і за відданістю традиціям, і ціною. Деба — це ніж, який обов'язково стане в пригоді на будь-якій кухні, навіть якщо ця кухні не має жодного відношення до японської.

Сталь клинка: Широгамі (біла сталь) — високовуглецева сталь, загартована японською технологією (різальна крайка твердіша за обуха). Однобічне заточування. Ручне загартування та заточування.
Твердість:60-62 HRC
Загальна довжина ножа: 310 мм
Довжина клинка: 165 мм
Товщина клинка (макс): 8 мм
Матеріал руків'я: дерево магнолії
Вага: 300 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія

Deba — це японський ніж, який використовується для оброблення риби та курки.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 6 005 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner