Японскі кухонні ножі
Японські кухонні ножі докорінно відрізняються від європейських, оскільки японці мають інші вимоги до процесу приготування їжі. Традиції східної кухні вимагають, щоб продукти були нарізані винятково тонко, рівно та красиво, а для цього потрібний дуже гострий кухонний ніж. Тому японські ножі не тільки дуже гострі, а й розрізняються ще за однією ознакою тривалості утримання гостроти.
Кухонні ножі японської якості
Японська кухня дуже відрізняються від європейської. Приготування їжі у цій країні, відомої своєю багатовіковою історією холодної зброї, стало справжнім мистецтвом зі своїми традиціями. Кожен японський кухар вважає свій ніж інструментом для створення чергового кухарського шедевра, тому кухонні ножі в Японії відрізняються неповторною естетикою аскетизму, властивої цій країні та багато в чому іншому. Виготовляються японські кухонні ножі з дуже твердих сталей і мають неймовірну гостроту.
Наш інтернет-магазин пропонує такі моделі кухонних ножів:
Санток (Santoku);
Янагіба;
Накірі;
Деба.
Santoku (Сантоку) і Накірі ― японські кухонні ножі
Сантоку (Santoku), «ніж трьох чеснот», є модифікацією європейської моделі і найкращим варіантом кухонного ножа, так як однаково добре ріже м'ясо, овочі та рибу.
Накири ― це японський кухонний ніж з масивним клинком для різання овочів.
Деба і янагиба — традиційні японські ножі
Янагіба - традиційний японський кухонний ніж, застосовується для нарізки морепродуктів та риби, виконує ті ж функції, що і європейський ніж філе.
Деба - традиційний японський ніж для оброблення риби, птиці та м'яса. Найчастіше використовується відділення риб'ячих голів.
Все це є у нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо високу якість обслуговування та своєчасну доставку. Є питання – телефонуйте, ми Вас проконсультуємо та допоможемо оформити замовлення!
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дніКупити ніж сантоку кухонний японський Gekko Damascus 33 Santoku 185 мм 14277 185 ₴6 467 ₴Під замовлення
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дніНіж сантоку кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Santoku 165 мм 11723 205 ₴2 884 ₴В наявності
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дніНіж янагину кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Yanagiba 210 мм 11743 205 ₴2 884 ₴Під замовлення
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дніНіж янагину кухонний японський Sakai Yoshiharu Shirogami YANAGIBA Sashimi 240 мм 11366 853 ₴6 167 ₴Під замовлення
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дніНіж кухонний японський Sakai Yoshiharu Aogami YANAGIBA Sashimi 240 мм 133711 290 ₴10 161 ₴Під замовлення
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дніНіж кухонний японський Tojiro Santoku F-698/F-701A 165 мм Shirogami 11354 881 ₴4 393 ₴Під замовлення
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дні
- -10%Залишилось 33 дні