Японскі кухонні ножі
Японські кухонні ножі докорінно відрізняються від європейських, оскільки японці мають інші вимоги до процесу приготування їжі. Традиції східної кухні вимагають, щоб продукти були нарізані винятково тонко, рівно та красиво, а для цього потрібний дуже гострий кухонний ніж. Тому японські ножі не тільки дуже гострі, а й розрізняються ще за однією ознакою тривалості утримання гостроти.
Кухонні ножі японської якості
Японська кухня дуже відрізняються від європейської. Приготування їжі у цій країні, відомої своєю багатовіковою історією холодної зброї, стало справжнім мистецтвом зі своїми традиціями. Кожен японський кухар вважає свій ніж інструментом для створення чергового кухарського шедевра, тому кухонні ножі в Японії відрізняються неповторною естетикою аскетизму, властивої цій країні та багато в чому іншому. Виготовляються японські кухонні ножі з дуже твердих сталей і мають неймовірну гостроту.
Наш інтернет-магазин пропонує такі моделі кухонних ножів:
Санток (Santoku);
Янагіба;
Накірі;
Деба.
Santoku (Сантоку) і Накірі ― японські кухонні ножі
Сантоку (Santoku), «ніж трьох чеснот», є модифікацією європейської моделі і найкращим варіантом кухонного ножа, так як однаково добре ріже м'ясо, овочі та рибу.
Накири ― це японський кухонний ніж з масивним клинком для різання овочів.
Деба і янагиба — традиційні японські ножі
Янагіба - традиційний японський кухонний ніж, застосовується для нарізки морепродуктів та риби, виконує ті ж функції, що і європейський ніж філе.
Деба - традиційний японський ніж для оброблення риби, птиці та м'яса. Найчастіше використовується відділення риб'ячих голів.
Все це є у нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо високу якість обслуговування та своєчасну доставку. Є питання – телефонуйте, ми Вас проконсультуємо та допоможемо оформити замовлення!
- Ніж янагину кухонний японський Sakai Yoshiharu Shirogami YANAGIBA Sashimi 240 мм 11365 908 ₴Під замовлення