Кошик
425 відгуків
+380 (50) 395-37-32
+380 (48) 792-37-32
Твій Ніж - Інтернет-магазин правильних ножів
Кошик

Купити ніж кухонний японський Tojiro Santoku F-503 170 мм Японський Шеф

5 253 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 1126
clockВідправка з 30 червня 2024
Купити ніж кухонний японський Tojiro Santoku F-503 170 мм Японський Шеф
Купити ніж кухонний японський Tojiro Santoku F-503 170 мм Японський ШефПід замовлення
5 253 ₴
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

    Ніж кухонний японський сантоку

   Tojiro — це відомий японський виробник традиційних і європейських кухонних ножів. Tojiro F-503 Santoku належить до європейської серії, хоча сам тип ножа сантоку є чисто японським. По суті сантоку не особливо відрізняється від традиційного для Європи шефа, різниця трохи уловима в геометрії клинка. Японські жінки дуже люблять працювати ножем сантоку як основним. По суті сантоку — це якийсь гібрид накирі та г'єто, чому він і зобов'язаний своєю універсальністю. І дійсно, ніж зручний для всіх різновидів робіт.

    Сантоку від Tojiro поєднує в собі японські та європейські традиції. Клинок виготовлений в суто японському стилі, з японської тришарової сталі VG-10, але сама сталь неіржавка, що вже йдесупереч японським традиційним ножам, клинки яких традиційно виготовляють із високовуглецевої сталі. VG-10 за твердістю не набагато поступається високовуглецю, але водночас набагато простіше в догляді. Це не означає, що сталь абсолютно не схильна до корозії, клинок потрібно тримати сухим і чистим. Але все ж VG-10 належить до неіржавких сталей і води боїться набагато менше, ніж чорна сталь.

   Спуски клинка починаються від обуха та виведені в ледь помітну лінзу, що скорочує опір продукту та підвищує ефективність різання.

      Колодка ножа Santoku F-503 виготовлена в європейському стилі, тому буде зручна абсолютно для будь-якої людини. Матеріал колодки — Еко дерево, полімер із деревною крихтою, що має антибактеріальні властивості. Колодка абсолютно проста та традиційна для Європи, але водночас просто підкорює свої якості вироблення. Загалом ножі Tojiro європейської серії дуже прості на вигляд, але всі їхні краса прихована саме в бездоганній якості.

    Загалом ніж чудовий, але недорогий. Хоча якщо порівнювати з іншими японськими професійними ножами, ціни на Tojiro дуже навіть прийнятні. Основу вартості становить, звичайно ж, клинок і сталь клинка. Про найвищу японську якість навіть не варто говорити, сама собою зрозуміло. 

Сталь клинка: неіржавка сталь VG10 ламінована, 3 шари. Двобічне заточування. Система DP — перешкоджає виділенню на поверхні вуглецевого елемента, що перешкоджає корозії. Загартована.
Твердість:59-60 HRC
Загальна довжина ножа: 295 мм
Довжина клинка: 170 мм
Товщина клинка (макс): 2 мм
Матеріал руків'я: Еко дерево
Вага: 180 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія

Santoku — це японський шеф-ніж. Як відомо, шеф-ніж — це головний ніж на кухні. Ним можна виконувати практично всі роботи. Як шеф в Японії використовується Сантоку.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 5 253 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner