Купити ніж кухонний японський Tojiro Shirogami Santoku 165 мм F-698/F-701A
4 208 ₴
- Під замовлення
- Код: 1329
- +380 (48) 792-37-32автоперезвон
Ніж кухонний японський широками сантоку
Tojiro F — 698 або F — 701A (різниця тільки в обробці клинка) — це традиційні японські ножі сантоку, зроблені за всіма давніми технологіями. Tojiro — це найбільший японський виробник кухонних ножів, який охоплює всі ніші, включно з традиційною. Як завжди, Tojiro робить не тільки гарні ножі, він робить їх доступними для широких мас. Наприклад, такий ніж від будь-якого японського майстра буде варто в рази дорожчим, хоча й відрізнятиметься нічим не буде. Технологія одна для всіх, а погано японські робити не вміють. Питання тільки в ціні.
Клинок у Tojiro Santoku Shirogami виготовлений у традиційному стилі, спуски йдуть від обуха, і клинок тоншується до кінчика. Це особлива японська технологія, що забезпечує максимальний комфорт під час роботи. Сталь використовується тришарова Широгами, відома багатьом як Біла сталь. Клинок має зонне загартування. Все зроблено вручну, включно з заточуванням на водних каменях. Сталь іржавіє, як і будь-яка вуглениця, тому потрібно доглядати. В іншому одні плюси.
Колодка виготовлена з дерева магнолії, має краплеподібну форму в перерізі. Японські в усьому прагнуть досконалості, водночас шукають досконалість у простоті. Колодка ножа не стала винятком.
Загалом Tojiro Santoku Shirogami — це ніж для цінувальників прекрасного. просто на кухню брати його не варто. Такий ніж має мати одного господаря, який розуміє, як ним працювати.
Сталь клинка: Широгамі (біла сталь) — високовуглецева тришарова сталь, загартована японською технологією (різальна крайка твердіша за обуха).
Твердість:60-62 HRC
Загальна довжина ножа: 300 мм
Довжина клинка: 165 мм
Товщина клинка (макс): 3,7 мм (на звуження)
Матеріал руків'я: дерево магнолії
Вага: 120 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія
Сантоку ще називають "японський шеф. Це головний ніж на кухні. Підходить для будь-яких робіт.
- Ціна: 4 208 ₴