Кошик
423 відгуків
+380 (50) 395-37-32
+380 (48) 792-37-32
Твій Ніж - Інтернет-магазин правильних ножів
Кошик

Купити ніж кухонний японський Tojiro Gyuto Chef F-807 180 мм Шеф

5 126 

  • Під замовлення
  • Код: 1302
clockВідправка з 04 травня 2024
Купити ніж кухонний японський Tojiro Gyuto Chef F-807 180 мм Шеф
Купити ніж кухонний японський Tojiro Gyuto Chef F-807 180 мм ШефПід замовлення
5 126 
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

    Ніж кухонний шеф

    Tojiro — це професійний кухонний ніж, створений для максимально комфортної роботи, за невеликі гроші. Багато хто зараз подумає: як це невеликі гроші, за таку ціну можна купити 10 ножів. Так, це так. Але й за ціну простого Мерседеса теж можна купити 10 Жигулів. Адже це нікого не дивує. Ми зараз говоримо про професійні ножі. І це не означає, що Tojiro тільки для професійних кухарів. Це просто високоякісний ніж, який перетворює приготування їжі на задоволення. Коли я писав, що це ніж за невеликі гроші, мав на увазі, що Tojiro — це найбільш бюджетний японський ніж із професійних. І нехай слово "бюджетний" не бентежить прихильників усього люксового. Просто інші виробники роблять усе те саме, але хочуть за це більше грошей.

    Ніж Tojiro Gyuto або просто шеф — це все-таки класичний європейський ніж, виготовлений за японськими технологіями. Здавалося б, все просто на перший погляд, але ніж не так простий.

   Клинок виготовлений із японської сталі VG-10, ламінованішої та корозійної сталлю з двох боків. Сталь загартована до високої твердості, що збільшує часовий інтервал між заточуваннями. Але і цього японськимкінцям сподобався мало. Під час виробництва ножа вони використовують унікальну технологію DP, що перешкоджає виділенню вуглецю на поверхні, що підвищує корозійність клинка. Суть самої технології не відома, але вона працює. Це не означає, що можна кинути десь мокрий ніж, забути про нього на тиждень, а потім дістати й він буде як новий. Ні. У такій ситуації ніж покриється точковою корозією. Чудеса не буває. Якщо сталь тверда, то в ній є вуглець, а це означає, що сталь може іржавіти. Всі інші технології спрямовані на зниження ступеня корозії, але повністю унеможливити це явище неможливо. Як варіант можна купити дешевий китайський ніж із харчової неіржавкої сталі. Він не іржавітиме взагалі, але й різати теж не буде, а точити його доведеться після десяти різань. 

    Форма клинка відповідає класичному шефу зі спусками від обуха, але з трохи помітною лінзою, що покращує різальну здатність ножа (клинок менше залипає). Довжина клинка Tojiro F-807 180 мм. Це універсальний розмір для всіх робіт. Ніж менший уже важко назвати шефом, а більше буде не таким зручним для всіх робіт, тільки для роботи з великими шматками м'яса тощо.

   Матеріал колодки японської називають Еко дерево. По суті це антибактеріальний пластик із додаванням деревних тирси.

    В підсумку!" так. Ніж недешевий. Для багатьох ця ціна не вписується в поняття про вартість кухонного ножа. Але якщо є фінансова можливість, потрібно брати ножі саме такого класу та не заощаджувати на собі. Tojiro — це ніж, який коштує своїх грошей на 100%!

Сталь клинка: неіржавка сталь VG10 ламінована, 3 шари. Двобічне заточування. Система DP — перешкоджає виділенню на поверхні вуглецевого елемента, що перешкоджає корозії. Загартована.
Твердість:59-60 HRC
Загальна довжина ножа: 305 мм
Довжина клинка: 180 мм
Товщина клинка (макс): 2 мм
Матеріал руків'я: Еко дерево
Вага: 185 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія

Ніж-шеф — це головний ніж на кухні. Ним можна виконувати практично всі роботи.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 5 126 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner