-10%
Ніж янагину кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Yanagiba 210 мм
3 205 ₴
2 884 ₴
- Під замовлення
- Код: 1174
Відправка з 05 лютого 2025
+380 (50) 395-37-32
- +380 (48) 792-37-32автоперезвон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ніж кухонний японський янагину філейний для сашимі
Сталь клинка: неіржавка сталь Daido 1K6 high-carbon
Твердість: 57-59 HRC
Загальна довжина ножа: 335 мм
Довжина клинка: 210 мм
Товщина клинка (макс): 2,5 мм
Матеріал руків'я: антибактеріальний сплав поліпропілену з бамбуковою
Вага: 125 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія
Yanagiba — це японський ніж, який використовується для приготування сашимі та суші.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | KAI |
Країна виробник | Японія |
Довжина ножа | 33.5 см |
Довжина леза | 21 см |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал леза | Daido 1K6 high-carbon |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 884 ₴