Кошик
425 відгуків
+380 (50) 395-37-32
+380 (48) 792-37-32
Твій Ніж - Інтернет-магазин правильних ножів
Кошик

Купити ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Chef 200 мм

3 113 ₴

  • В наявності
  • Код: 1163
Купити ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Chef 200 мм
Купити ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Chef 200 ммВ наявності
3 113 ₴
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

     Ніж кухонний японський, Шеф

    Kershaw і далі тішить своїх клієнтів якісною й недорогою продукцією. І з цим складно посперечатися. На ринку досить багато кухонних ножів різних виробників, але де Ви ще знайдете ніж, зроблений у Японії, за такі гроші?! Варто ще зробити невелике відступлення і пояснити, що формально цей ніж не Kershaw, а Shun Cutlery. Річ у тім, що торгова марка Kershaw, як і Shun Cutlery, належать холдингу KAI Group. Kershaw — це найвідоміший бренд від KAI, тому з рекламною метою ці ножі іноді називають Kershaw. Суть не змінюється, всі ці ножі виробляються компанією KAI.

   Ніж Shun Wasabi Chef — це швидше японський Gyuto, ніж європейський шеф. Хоча якщо говорити про клинку: за формою він все-таки ближче до шефа. А ось колодка ножа традиційно японська. Загалом вийшов якийсь вевразійський гібрид і, до речі, дуже добре вийшов. 

    Сталь клинка японська Daido 1K6 — це висовуглецева неіржавка сталь. Традиційні японські ножі виготовляють із чорних сталей, але вони іржавіють, а Європейці не люблять возитися з ножами. Тому японська корпорація KAI пішла на компроміс, застосувавши сталь, яка має задовольнити всіх. Твердість цієї сталі не така висока, як Shirogami або Aogami, але за поєднанням твердості, корозостійкості та простоти заточування — це чудовий варіант. 

   Колодка, як ми вже говорите, виготовлена в японському стилі. Матеріал обраний дуже цікавий — це сплав пластику та бамбуковою крихтою, який має антибактеріальні властивості. У всьому відчувається японський підхід.

    Ніж-шеф — це головний ніж на кухні. Ним можна виконувати практично всі роботи. Не можна сказати, що ніж шеф може замінити всі ножі, це не так. Але це той ніж, який варто купити першим. Далі вже кухар сам вирішує, яких ножів йому бракує для тих чи інших робіт, але без шефа обійтися не можна.

   KAI Shun Wassabi Chef — це приголомшливе поєднання ціни та якості. Ще раз нагаду, що ніж зроблений саме в Японії. Японці генетично не вміють робити поганих речей. Якщо ніж зроблений у Японії, він автоматично є добрим.

Сталь клинка: неіржавка сталь Daido 1K6 high-carbon
Твердість: 57-59 HRC
Загальна довжина ножа: 335 мм
Довжина клинка: 200 мм
Товщина клинка (макс): 2 мм
Матеріал руків'я: антибактеріальний сплав поліпропілену з бамбуковою крихтою
Вага: 156 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 113 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner