Купити ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Yanagiba 210 мм
2 763 ₴
- Під замовлення
- Код: 1161
- +380 (48) 792-37-32автоперезвон
Ніж кухонний японський янагину філійний для сашимі
KAI Shun Wasabi Yanagiba — це класичний японський ніж янагину, але зроблений із застосуванням сучасних матеріалів і технологій. Ніж янагину використовується в японській кухні для приготування сашимі. Ніж має стамеску одностороннє заточення, завдяки чому вдається знімати найтонше філе. Загалом використовується для риби.
На відміну від традиційної янагини, колодка якої виготовлена з дерева магнолії, а клинок із високовуглецевої сталі Aogami або Shirogami, ручка KAI Shun Wasabi виготовлена зі сплаву полімеру та бамбукової крихти, а клинок — з неіржавкої японської стали Daido 1K6. За ножем у такому виконанні набагато легше доглядати: ні клинок, ні колодка не бояться вологи.
Довжини клинка цілком досить для роботи з невеликою рибною тушю. Якщо риба велика, її можна спочатку розділити на частини, а потім уже знімати філе.
І головна відмінність KAI Shun Wasabi Yanagiba від традиційної версії — це ціна. Традиційні янагини роблять вручну та стоять він на лад — два дорожче. Це не означає, що янагин від KAI гірше. Просто цей ніж зроблений заводським методом із сучасних матеріалів, і головне — зроблений у Японії!
Сталь клинка: неіржавка сталь Daido 1K6 high-carbon
Твердість: 57-59 HRC
Загальна довжина ножа: 335 мм
Довжина клинка: 210 мм
Товщина клинка (макс): 2,5 мм
Матеріал руків'я: антибактеріальний сплав поліпропілену з бамбуковою
Вага: 125 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія
Yanagiba — це японський ніж, який використовується для приготування сашимі та суші.
- Ціна: 2 763 ₴