Кошик
429 відгуків
+380 (50) 395-37-32
+380 (48) 792-37-32
Твій Ніж - Інтернет-магазин правильних ножів
Кошик

Купити ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Yanagiba 210 мм

2 763 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 1161
clockВідправка з 29 грудня 2024
Купити ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Yanagiba 210 мм
Купити ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Yanagiba 210 ммПід замовлення
2 763 ₴
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

    Ніж кухонний японський янагину філійний для сашимі

    KAI Shun Wasabi Yanagiba — це класичний японський ніж янагину, але зроблений із застосуванням сучасних матеріалів і технологій. Ніж янагину використовується в японській кухні для приготування сашимі. Ніж має стамеску одностороннє заточення, завдяки чому вдається знімати найтонше філе. Загалом використовується для риби. 

     На відміну від традиційної янагини, колодка якої виготовлена з дерева магнолії, а клинок із високовуглецевої сталі Aogami або Shirogami, ручка KAI Shun Wasabi виготовлена зі сплаву полімеру та бамбукової крихти, а клинок — з неіржавкої японської стали Daido 1K6. За ножем у такому виконанні набагато легше доглядати: ні клинок, ні колодка не бояться вологи.

   Довжини клинка цілком досить для роботи з невеликою рибною тушю. Якщо риба велика, її можна спочатку розділити на частини, а потім уже знімати філе.

   І головна відмінність KAI Shun Wasabi Yanagiba від традиційної версії — це ціна. Традиційні янагини роблять вручну та стоять він на лад — два дорожче. Це не означає, що янагин від KAI гірше. Просто цей ніж зроблений заводським методом із сучасних матеріалів, і головне — зроблений у Японії!

Сталь клинка: неіржавка сталь Daido 1K6 high-carbon
Твердість: 57-59 HRC
Загальна довжина ножа: 335 мм
Довжина клинка: 210 мм
Товщина клинка (макс): 2,5 мм
Матеріал руків'я: антибактеріальний сплав поліпропілену з бамбуковою
Вага: 125 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія

Yanagiba — це японський ніж, який використовується для приготування сашимі та суші.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 763 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner