Кошик
427 відгуків
+380 (50) 395-37-32
+380 (48) 792-37-32
Твій Ніж - Інтернет-магазин правильних ножів
Кошик

Купити ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Deba 150 мм

3 358 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 1160
clockВідправка з 01 листопада 2024
Купити ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Deba 150 мм
Купити ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Deba 150 ммПід замовлення
3 358 ₴
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

    Ніж кухонний японський деба для риби та курки

   Щоб зрозуміти, чим ж гарний ніж KAI Shun Wasabi Deba, потрібно спочатку розібратися, що таке деба та яким він має бути. Японський ніж деба — це якась суміш сокири та ножа. Головними особливостями цього ножа є товстий клинок (не менш ніж 5 мм, а частіше 8-10 мм) й однобічне стамісне заточування. Основне завдання ножа деба — розрізати кістки. Я не випадково написав "розрізати", а не "розрубати". Цим ножем не рубають, все-таки це не сокира. Саме тому ніж використовується для риби та птиці, кістки яких не особливо товсті. Ідея в тому, щоб акуратно розчленувати тачку, і в місцях, де потрапляють кістки, перерізати їх через натискання на широкий обух ножа. В підсумку виходить дуже зручно та набагато акуратніше, ніж якщо робити це сокирою. Є багато бюджетних ножів, зроблених як деби, але з тонким клинком. Певна річ, такі ножі не мають жодного відношення до дебе, оскільки не можуть виконувати функцію цього ножа. Також у деяких випадках дебою можна знімати філе, чому сприяє одностороннє заточування, але, звісно, це зручніше робити янагиною. 

   KAI Shun Wasabi Deba цікавий тим, що за своєї доступної ціни (порівнюючи з традиційними аналогами), він зроблений повністю за всіма правилами та технологіями й зроблений у Японії. Відмінність становлять тільки колодка, виготовлена зі сплаву полімеру та бамбукової крихти, замінивши традиційну колодку з дерева магнолії. А також сталь для клинка обрана неіржавка Daido 1K6, замінивши високовуглецеву Aogami або Shirogami. Ця сталь прекрасно підходить для цього типу ножів, набагато краще, ніж деякі порошкові аналоги.

    Моя порада така: якщо потрібна повноцінна якісна деба, зроблена в Японії, але немає бажання платити за традиційний аналог або немає бажання доглядати за примхливою сталлю, KAI Shun Wasabi Deba — це найкращий варіант!

Сталь клинка: неіржавка сталь Daido 1K6 high-carbon
Твердість: 57-59 HRC
Загальна довжина ножа: 280 мм
Довжина клинка: 150 мм
Товщина клинка (макс): 5 мм
Матеріал руків'я: антибактеріальний сплав поліпропілену з бамбуковою
Вага: 252 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія

Deba — це японський ніж, який використовується для оброблення риби та курки.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 358 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner