Купити ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Santoku 165 мм
2 763 ₴
- В наявності
- Код: 1159
- +380 (48) 792-37-32автоперезвон
Ніж кухонний японський Сантоку
Santoku, як і Gyuto, — це основний ніж на кухні японця. Останнім часом сантоку набуває дедалі більшої популярності в Європі. Насправді santoku і Gyuto дуже схожі на наш традиційний шеф-ніж. Відмінність тільки в нюансах. Найкраще підбирати ніж під себе: комусь зручніше шеф, комусь — сантоку тощо. У будь-якому разі, навіть якщо взяти сантоку без попереднього тестування, навряд чи він розчарує, ніж зручний і практичний.
KAI Shun Wassabi Santoku — це ніж від відомого японського виробника KAI, зроблений у Японії та пропонований за дуже цікавою ціною, з огляду на його характеристики.
Загалом ніж зроблений у традиційному японському стилі, але вже із застосуванням сучасних технологій. Наприклад, колодка виготовлена не з традиційного дерева магнолії, а зі сплаву полімеру з бамбуковою крихтою. Така ручка має антибактеріальні властивості, що дуже добре під час роботи з продуктами.
Клинок виготовлений із високовуглецевої неіржавкої сталі Daido 1K6. Ця сталь замінила традиційні іржаві блакитні та білу сталі. Добре це чи погано вирішувати користувачам, але шанувальники неіржавки вже точно знайдуться. Крім того, ця сталь не всім поступається високовуглецевій чорній сталі.
З огляду на все вище сказане, KAI Shun Wassabi Santoku — це геніальне поєднання ціни та якості. Купити ніж краще можливо, але за ці гроші — ні!
Сталь клинка: неіржавка сталь Daido 1K6 high-carbon
Твердість: 57-59 HRC
Загальна довжина ножа: 300 мм
Довжина клинка: 165 мм
Товщина клинка (макс): 2 мм
Матеріал руків'я: антибактеріальний сплав поліпропілену з бамбуковою крихтою
Вага: 150 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія
- Ціна: 2 763 ₴