Кошик
427 відгуків
+380 (50) 395-37-32
+380 (48) 792-37-32
Твій Ніж - Інтернет-магазин правильних ножів
Кошик

Купити Ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Nakira 165 мм

2 763 ₴

  • В наявності
  • Код: 1491
Купити Ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Nakira 165 мм
Купити Ніж кухонний японський KAI (Kershaw) Shun Wasabi Nakira 165 ммВ наявності
2 763 ₴
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
+380 (50) 395-37-32
  • +380 (48) 792-37-32
    автоперезвон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

    Ніж кухонний японський Накірі

   Ніж накирі — це специфічний азійський ніж, не звичний для нашого ока. Деякі плутають цей інструмент із кухарським сокирою. Не варто цього робити. Це абсолютно різні речі, які розв'язують абсолютно різні завдання. Накирі використовується переважно для рубання овочів. Здавалося б, таке несуттєве завдання, яке може бути розв'язане навіть звичайним ножем шеф, але це не так. Потрібно хоча б раз спробувати нарубати овочі на салат саме цим ножем, щоб зрозуміти, наскільки це швидко та зручно. Деякі азійські кухарі використовують накирі не тільки для овочів, а навіть як основний ніж. У принципі цим ножем дійсно можна різати все. Багато хто вважає, що відсутність вістря позитивно впливає на зручність застосування накирі на кухні.

     KAI Shun Wasabi Nakiri — це класичний накирі, зроблений у Японії, але вже не вручну, як багато професійних азійських ножів, а заводським способом із застосуванням сучасних матеріалів.

    Клинок виготовлений із неіржавкої високовуглецевої сталі Daido 1K6, яка мало чим поступиться елітним японським стаям, а за деякими параметрами навіть обійдеться. Наприклад, традиційні японські сталі, використовувані під час виготовлення кухонних ножів, Aogami та Shirogami іржавіють і за ними потрібен догляд. Популярна японська сталь VG10 фарбується за нецільового використання. Daido 1K6 — це теж японська сталь, досить тверда, але менш вибаглива. 

     Колодка виготовлена з полімеру з додаванням бамбукової крихти. Такий склад має антибактеріальні властивості, як заявляє виробник. Колодка також невибаглива та дуже практична.

     Загалом чудовий ніж за адекватну ціну. Можна знайти варіанти та дешевше, але ми говоримо про ножі, зробленого в Японії з гарних матеріалів. А в такій ціновій категорії KAI Shun Wasabi — це найдоступніший гідний варіант.

    Варто ще зазначити, що KAI Shun Wasabi Nakiri стане чудовим подарунком. Такий ніж не кожен собі купить, тому що, нібито, без накирі можна обійтися. Але вже точно кожен буде радий такому подарунку, особливо коли випробує його в ділі.

Сталь клинка: неіржавка сталь Daido 1K6 high-carbon
Твердість: 57-59 HRC
Загальна довжина ножа: 300 мм
Довжина клинка: 165 мм
Товщина клинка (макс): 2 мм
Матеріал руків'я: антибактеріальний сплав поліпропілену з бамбуковою крихтою
Вага: 167 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія

Nakira или Nakiri — це азійський ніж, який використовується переважно для рубання овочів.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 763 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner