Ніж кухонний японський Sakai Yoshiharu Aogami YANAGIBA Sashimi 240 мм
9 733 ₴
- Під замовлення
- Код: 1337
Відправка з 22 грудня 2024
+380 (50) 395-37-32
- +380 (48) 792-37-32автоперезвон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ніж кухонний японський янагину філейний для сашимі
Сталь клинка: Блакитна сталь (Aogami): високовуглецева сталь, загартована японською технологією (різальна крайка твердіша за обуха). Однобічне заточування. Ручне загартування та заточування.
Твердість: 61-63 HRC
Загальна довжина ножа: 375 мм
Довжина клинка: 240 мм
Товщина клинка (макс): 4,5 мм
Матеріал руків'я: дерево магнолії
Вага: 160 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія
Yanagiba — це японський ніж, який використовується для приготування сашимі та суші.
Інформація для замовлення
- Ціна: 9 733 ₴