Ніж кухонний японський Tojiro Nakiri F-699/F-702A 165 мм Shirogami
4 356 ₴
- Під замовлення
- Код: 1303
- +380 (48) 792-37-32автоперезвон
Ніж кухонний японський широгами накирі
Накирі — це 100% традиційний азійський кухонний ніж. європейських аналогів немає. Деякі плутають європейський кухарський обробний топок із накирі, але цього робити не варто. Це абсолютно різні речі. Накирі — це ніж, а не сокирка, і нічого спільного з сокирою не має. Є схожі традиційні японські сокири, але це зовсім інша історія.
Накирі загалом використовується для рубання овочів, але деякі азійські кухарі використовують його як основний ніж на кухні.
Накирі від Tojiro — це ніж, зроблений за стародавніми традиційними японськими технологіями. Tojiro має й сучасні версії накирі, але Tojiro F-699 — це саме традиційна версія.
Клинок виготовлений із японської високовуглецевої тришарової сталі Широгами (або Білої сталі). Товщина клинка не однакова по всій довжині: у обуха най товстіша частина, а в кінчика найтонша. Клинок має зонне загартування (різальна крайка загартована до більшої твердості).
Колодка виготовлена з дерева магнолії, як це і було сотні років тому. Форма колодки також виготовлена в традиційному стилі.
Ніж Tojiro Shirogami F-699 повністю виготовлений вручну найкращими японськими майстрами. Таку річ оцінити зможе тільки істинний естет або професійний просунутий кухар.
Сталь клинка: Широгамі (біла сталь) — високовуглецева тришарова сталь, загартована японською технологією (різальна крайка твердіші обуха).
Твердість:60-62 HRC
Загальна довжина ножа: 310 мм
Довжина клинка: 165 мм
Товщина клинка (макс): 3,9 мм (на звуження)
Матеріал руків'я: дерево магнолії
Вага: 130 г
Країна-постачальник: Японія
Країна-виробник: Японія
Nakiri — це азійський ніж, який використовується переважно для рубання овочів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Tojiro |
Країна виробник | Японія |
Довжина ножа | 31 см |
Довжина леза | 17 см |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Користувацькі характеристики | |
Тип | кухонний ніж |
Матеріал леза | Shirogami |
- Ціна: 4 356 ₴